Music Discussion
The MD Pop Quiz - Printable Version

+- Music Discussion (https://www.music-discussion.com)
+-- Forum: Music Discussion (https://www.music-discussion.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: General Music (https://www.music-discussion.com/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: The MD Pop Quiz (/showthread.php?tid=3077)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


The MD Pop Quiz - gryphon - 06-06-2010

Is there no MD quiz this week ?:confused2::pout:


The MD Pop Quiz - Music Head - 06-06-2010

gryphon Wrote:Is there no MD quiz this week ?:confused2::pout:

Ooops, crap.
My bad.
I'll get one out sometime today gryph.
sorry


The MD Pop Quiz - Music Head - 06-06-2010

Q1 - How many ways are there to leave your lover?
Ans - 50

Q2 - What was the final Beatles single?
Ans - Let It Be

Q3 - What artist recorded the #1 U.S. hit Seasons In The Sun?
Ans - Terry Jacks

Q4 - "She blew my nose and then she blew my mind" is a lyric from what song?
Ans - Honkey Tonk Women

Q5 - Which Rush album is partially based on an Ayn Rand story?
Ans - 2112

Q6 - What song starts with the words "Jeremiah was a bullfrog"?
Ans - Joy To The World

Q7 - Who wrote the Manfredd Mann hit Blinded By The Light?
Ans - Bruce Springsteen

Q8 - Which Styx album is based on a futuristic society?
Ans - Kilroy Was Here

Q9 - What was the first single for the group America?
Ans - A Horse With No Name

Q10 - What country singer recorded an album under the alias Chris Gaines?
Ans - Garth Brooks


The MD Pop Quiz - kerry101 - 06-06-2010

i don't know any of them....but.........

http://en.wikipedia.org/wiki/Shout_It_Out_(Hanson_album)


The MD Pop Quiz - Tiggi - 06-06-2010

4,6,7, & 8 wrong = 6/10.

Honky Tonk Women just wouldn't leave the tip of my tongue. Doh !!


The MD Pop Quiz - gryphon - 06-06-2010

Six for me

The Beatles one was interesting as it depends upon which side of the pond you are standing ! Cool


The MD Pop Quiz - Music Head - 06-06-2010

gryphon Wrote:Six for me

The Beatles one was interesting as it depends upon which side of the pond you are standing ! Cool

Was afraid of that. Even started to put U.S. in there.

Sorry

What was it over there?


The MD Pop Quiz - gryphon - 07-06-2010

With the UK and most of Europe it was "Let It Be"

I believe that the US and Canada went out with "The Long and Winding Road"Cool

There is always the chance that some odd land had a different one :biggrin:


The MD Pop Quiz - Tiggi - 07-06-2010

What about Free as a Bird ? Does that count ?


The MD Pop Quiz - gryphon - 07-06-2010

Well, if we go to The Threetles as well then we would have to say "Real Love" as that was really the last single of all...............

Going Further than that there was a reissue for Record Shop Day of a single too !:biggrin:Cool